Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EBADTA - FAJKUTYA KALAÚZ-MINDEN KUTYAFAJTA KÉPGYŰJTEMÉNY 2

 

 EBADTA - FAJKUTYA KALAÚZ-MINDEN KUTYAFAJTA GYŰJTEMÉNY 2

NAGYTESTŰ KUTYÁK-KISTESTŰ KUTYÁK

MINDENFÉLE KUTYAFAJTA-KUTYÁK FAJTA SZERINT

80-sziberiai-samoyed.jpg 

 Szibériai samoyed

 FAJKUTYÁK-KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

  

81-sziberiai-amoyed.jpg

 Szibériai samoyed

A szibériai samoyed: hideget kedvelő, a hideget jól tűrő, látványosan tetszetős megjelenésű kutya, s ezt, fokozza, a hosszú,tömöt fehér borító szőre, mosolygós arckifejezése. Valamikor munkakutyaként, rénszarvas terelésére és szánhúzásra használták. Ma már, tetszetős külseje miatt,  jobbára szobakutyának, esetleg kutyás sportokra tenyésztik. A gyerekekkel jól meg van, ugyan nem lelkesedik, ha a tanulásért, de finomfalatokkal eredményesen oktatható. A golden retriever házőrzésre nem alkalmas, de a kertben tartása sem. Nagy a mozgásígénye, és ha unatkozik, kiássa a növényeket, az mellett sokat ugat.

  FAJKUTYÁK — KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

 

82-ujfullandi.jpg

Újfullandi

   FAJKUTYÁK-KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

83-ujfullandi.jpg 

 Újfullandi

  FAJKUTYÁK-KUTYAFAJTÁK GYÜJTEMÉNYE

  

84-ujfullandi.jpg

Újfullandi

Az újfullandi vastag csontozatú, erős, masszív felépítésű kutyafaj. Közepes hosszúságú. kétrétegű szörzete vízálló; színük fekete vagy barna. Jó természetű, szelíd, könnyen kezelhető. Lakásban kifejezetten, békés, jámbór, gyerekekkel türelmes, és nem ugat feleslegesen. Az utasításokat hamar megtanulja, ha a gazda nem húzza el az időt. Az újfullandi természetes ösztöne a vizi mentés, a fuldokló embert, akaratán kívül is, kimenti a vízből. Nagy kár, hogy nem bírja a meleget, ha nem uszkálhat vízben, egészsége hamar leromlik.

 

86-bernathegyi-2.jpg

Bernáthegyi

  FAJKUTYÁK-KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

 

85-bernathegyi.jpg 

Bernáthegyi 

A bernáthegyi robusztus, nagyméretű, magassága nagyobb, mint a szélessége, farka hosszú, vaskos, feje feltűnően nagy.; nagyétkű, igényes kutya. Családjával szemben roppant odaadó, és ezt hízelgésével igyekszik is kimutatni. Gorombaságot, hangoskodást nem viseli, ezt a betanításánál fontos tudni. Hamar megérzi, ha a családban nincs rendben valami. Gazdájához hűséges, ha veszélyt érez védelmébe veszi, de nem ez a fő jó tulajdonsága. A bernáthegyi emberek mentésére született, kitűnő nyomkövetési szaglása révén képes felkutatni embereket és megmenteni. Különösen  lavinaveszélyben nyújt nélkülözhetetlen segítséget.

89-svajci-landseer-hegyi.jpg

 Svájvi Landseer juhász

 

 

87-pireneusi-hegyi-22.jpg 

Pireneuszi hegyikutya

  FAJKUTYÁK-KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

  

88-piereneusi-hegyi-kutya.jpg

Pireneuszi hegyikutya 

 A pireneuszi: hideget kedvelő, a hideget jól tűrő, hegyi nagytestű, izmos, erős kutya; borító szőre hosszú, lompos, különösen a farokszőre. Megjelenés kellemes, barátságos; természete kiegyensúlyozott, nyugodt. Mindezek ellenére vakmerően bátor, harcias, de ok nélkül nem támad, és ok nélül nem ugat. Értelmes, nagyon könnyen tanul, Gazdáját szereti, ragaszkodik hozzá.

  FAJKUTYÁK — KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

 

89-boxer-1.jpg 

Német boxer

  FAJKUTYÁK-KUTYAFAJTÁK GYÜJTEMÉNYE

 

90-boxer-2.jpg 

Német boxer

 A boxer, valójában szelíd munkakutya. Valamikor a vaddisznó és a medve vadászására tenyésztették ki, ma már kedvelt szobakutya. Nem kifejezetetten nagytestű, de izmos, erős csontozatú, mellkasa széles. Megjelenését a különleges színe, formája határozza meg. Természete: imádja a simogatást, szeret lustálkodni, a fotelban heverészni és roppant játékos. Sőt, ha módja van rá, a csibészkedésre is kapható. A gyermekes családok éppen a játékossága miatt választják szívesen családkutyának. Előnye még, hogy ritkán betegek, ami veszélyt jelent számukra, hajlamosak a gyomorcsavarodásra.

  FAJKUTYÁK — KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

95-alaszkai-malamut.jpg 

 Alaszkai malamut

Az alaszkai malamut: hideget kedvelő, a hideget jól tűrő. Valamikor szánhúzásra, tehervontatásra használták, a huszadik század második felétől, már csak szánhúzó versenyeken alkalmazzák. Nyugodt elbűvölő természete miatt, és hogy keveset ugat, népszerű családi kutya.

 

96-alaszkai-malamut-kolykok.jpg

  Alaszkai malaamut kölykök

  FAJKUTYÁK — KUTYAFAJTÁK GYŰJTEMÉNYE

96-sziberiai-husky.jpg

Szibériai husky

FAJKUTYÁK — FAJKUTYÁK GYŰJTEMÉNYE

 

96-gronlandi-munkakutya.jpg 

Grönlandi munkakutya

Megnyerő küllemű, magas kutya. Természete kiegyensúlyozott, barátságos, társaságkedvelő. Szereti az embereket, a gazdáját még sem érzi társának. A többi kutyával szemben szívesen kimutatja domináns hajlamát, és a vadászösztöne miatt kergeti a háziállatokat, különösen a macskákat. Nem szeret egyedűl lenni, ezért, ha magára hagyják, állandóan nyüszít. Szabadségkedvelő, nem tűri a bezártságot. Házőrzésre nem alkalmas.

  

97-kanadai-eszkimo.jpg

Canadai eszkimó

A Canadai eszkimó: hideget kedvelő, a hideget jól tűrő, szívos kutyafajta. Kinézete, mint a farkas, természete is hasonló, sok féle színbe előfordul. Izmos,erős alkata miatt kitűnő munkakkutya, hihetetlen nagy a munkabírása. Az emberekkel szemben bizalmatlan, viszont okos, intelligens kutya és könnyen nevelhető.

 

99-leonbergi-juhasz.jpg

  Leonbergi juhász

A leonbergi mozgékony, harcos, de nem vérengzős kutya, legendásan béketűrő, fajtársaival szemben is elnéző, embereket kedvelő, családszerető kutya. Jó úszó, örömét leli a vízben. Figyelmes,így házőrzésre alkalmas.

 101-sarplaninai-juhasz.jpg

 Sarplaninai juhasz

A Sarplaninai juhasz Balkáni, szerb ősi kutyafajta. Erős felépítésű, különösen a mell része nagyon izmos. Bundája sürű, sima, drótszerű. Bátor, más kutyákkal szemben dominánsként viselkedik, és képes megvédeni a nyájat, épp úgy a medvéktől, mint a farkasoktól. Egyébként békés, kiegyensúlyozott természetű, ha nincs oka rá nem támadó. Gazdájához, családjához hűséges, szereti, ragaszkodik hozzájuk. Gyerekeket nem bántja.

104-kinai-mopsz.jpg 

Angol mopsz

Az angol mopsz zömök és kistestű, valójában kínai eredetű, de a mai formáját angolok tenyésztették ki. Jellegzetessége a nyomott fekete pofa, függőleges csíkott a homlokán és a nagy szemek. A mopsz igazi családi kutya: kedves, nyugodt, ritkán ugat, szereti a gyerekeket és imád játszani. Viszont nehezen viseli a nagy meleget és a hideget. Hátránya, hogy nagyon szeret enni és ha a család nem vigyáz,  hamar elhízik.

 

kkkkkkkkkkkkkkk 

105-karelian-finn-medvekutya.jpg

Karelian finn medvekutya

A karelian finn kutya, sűrű szörzete alapszíne fekete, egybefüggő fehér foltokkal. Robusztus felépítésű, vérbeli juhász; bátor, elszánt, nem ijed meg a medvétől, hát őrzésére is kitűnően alkalmas. Azt a házat és területét, melyet karelian őriz, a medvék elkerülik. 

 

 

13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XEvil 4.0 solve 99% types of captchas

(MashaHok, 2017.12.13 19:31)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet protection.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"